مقالات نبات

معرفی آبنبات و فواید آن

آب نبات
آب نبات

آبنبات،از مخلوط غلیظ شکر با آب به‌همراه افزودنی‌هایی خوش‌طعم‌کننده و رنگ‌دهنده ساخته شده

از بعضی آب‌نبات‌ها بیشتر به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده می‌شود

می‌توان با لعاب کردن سبزیجات و میوه‌ها و مواد خشک توسّط شکر محصولات قندی تولید کرد

اشکال آبنبات ها

آب نبات چوبی، آب نبات شکلاتی، آب نبات لیسی، آب نبات ترش، آب نبات سخت و … است.

در مجموع اشکالی شبیه به قند دارند نوعی بسیار نرم و نوعی از آن ها بسیار سخت هستند

رنگ آبنبات ها بستگی به طعم آنها دارد

فواید آب نبات ها

از فواید آن برای بدن به صورت خلاصه موارد زیر را می‌توان نام برد:

  • ملایم و ضد خلط

  • از یبوست جلوگیری می‌کند

  • انرژی زا

  • جلوگیری از فشار بیش از حد جسمی و ذهنی ناشی از کار سخت و فعالیت است

  • سرفه‌های خشک را کاهش می‌دهد

  • از سوء هاضمه جلوگیری می‌کند

  • از خستگی جلوگیری جلوگیری کرده و آرامش را به ارمغان می‌آورد

  • جلوگیری از ادرار مکرر

  • جلوگیری و کاهش درد معده است

  • جلوگیری و کاهش درد‌هایی مانند کمر درد، درد معده و درد ناشی از انقباض عضلانی

  •  طعم طراوت آن باعث افزایش انرژی می‌شود

  • بهترین جایگزین برای شکر و قند است

چرا در پرواز با آبنبات پذیرایی می‌شویم؟

این آبنبات‌ها به دلیل کمک به سلامتی شما هنگام پرواز،

به شما داده می‌شوند، تا با خوردن آن آب دهانتان را قورت دهید

و از گرفتگی گوش هایتان جلوگیری کنید.

محصولات

***

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *