مقالات نبات

طرز تهیه ی نبات زعفرانی

طرز تهیه

محصولی باکیفیت و با بسته بندی کاملا بهداشتی جهت شیرین نمودن انواع نوشیدنی های گرم

نبات چیست؟

  • نبات نوعی قند است که از نیشکر به دست می‌آید.

طرز تهیه ی نبات چگونه است؟

  • برای تهیه آن ابتدا شکر را در آب جوش حل کرده تا محلول سیرشده درست شود. سپس نخی در آب آویزان کرده و می‌گذراند تا خنک شود و بلور تشکیل شود.

یکی از پرمصرف‌ترین انواع این محصول، نوع چوبی و شاخه آن است.

  • اغلب از نوع شاخه برای تزیین سفره‌های عقد و هفت سین و از نوع چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی‌های گیاهی استفاده می‌شود
نبات شاخه ای 600 گرمی سفید
نبات شاخه ای 300 گرمی
نبات شاخه ای زعفرانی یک کیلویی
  • پیشنهاد : افرادی که شغل های اداری و یا طاقت فرسا در محیط های باز و بسته ای دارند و مجبورند ساعت ها بدون مصرف هیچ مواد غذایی شدیدا کار کنند حتما برای رفع ترشی دهان و یا جلو گیری از بوی بد یا مزه بد دهان از نبات استفاده نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *